سالاد مرغ کبابی با گشنیز
چگونه می توانم این سالاد را سریع آماده کنم؟
تهیه سالاد مرغ لیموی گشنیز برای صرف قبل از ناهار یا شام بسیار خوب است. همه مواد را آماده کنید و سالاد، مرغ و سس را جداگانه نگهداری کنید و درست قبل از سرو با هم ترکیب کنید.
آیا می توانم از سایر بخش های مرغ استفاده کنم؟
ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست آبدار و خوش طعم است، اما در صورت تمایل می توانید از سینه مرغ برای دستور تهیه این سالاد استفاده کنید.
آیا می توانم از مرغ جوجه گردان استفاده کنم؟
کاملاً اجازه دارید. این دستور غذایی برای استفاده از مرغ باقی مانده از یک وعده غذایی دیگر نیز عالی است.
سالاد مرغ کبابی با گشنیز یک غذای ترشی خوشمزه و ساده است که کاملاً گریل یا پخته می شود و سپس همراه با، گشنیز، گوجه فرنگی، گیلاس، ذرت و آووکادو سرو می شود. این سالادی لذیذ مملو از طعم و مزه است. همچنین سرشار از مواد مغذی است.
تهیه این سالاد بهترین راه برای استفاده بیشتر از صیفی جات تازه تابستانی و ایجاد وعده های غذایی راحت و آسان با کمک مقدار زیادی سبزیجات است.
ما با این سالاد مرغ کبابی مخصوصاً، لیمو و گشنیز اضافه می کنیم! دلیل ما هم این است:
اول اینکه، این سالاد ترکیبی فوقالعاده از بافتها است. سبزیجات ترد و اسفناج تازه، سس لیمو ترش و آووکادوی خامهای.
دوم، این یک نوع سالاد تابستانی عالی است، زیرا از گریل استفاده میکند و روی آن مرغ کبابی آبدار قرار میگیرد.
حتماً این سالاد مرغ را دوست خواهید داشت زیرا:

سریع: هنگامی که مرغ کباب یا پخته شد، این دستور غذا را می توان در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده کرد و تهیه آن برای ناهار یا شام فوری در هر زمان عالی است!
آسان: تنها کاری که باید انجام دهید این است که ماریناد را آماده کنید، بگذارید مرغ در تمام طعم های خوشمزه خیس بخورد، مرغ را کبابی کنید و مواد سالاد را با هم مخلوط کنید!
سالم: سرشار از پروتئین بدون چربی و سالم، میوه ها و سبزیجات، این سالاد مرغ واقعا برای شما خوب است و طعم شگفت انگیزی دارد! همچنین به طور طبیعی بدون گلوتن است.
رضای کننده است: اگر به دنبال یک دستور پخت سالاد دلچسب هستید که شما را سیر کند، به دنبال آن نباشید! ما به شما سالادی را معرفی می کنیم که سرشار از پروتئین مرغ است و مقدار زیادی چربی سالم از آووکادو دارد.
مواد مورد نیاز
سینه مرغ: ابتدا باید سینه مرغ بدون استخوان و پوست را کبابی کنید. این قسمت گوشت را انتخاب می کنیم چون بدون چربی است و معمولاً در دسترسمان است. ران های مرغ بدون استخوان و بدون پوست یا سینه بوقلمون نیز جایگزین های بسیار خوبی هستند.
ماریناد: برای اینکه به سالادمان طعم شگفت انگیز منطقه جنوب غربی بدهیم، مرغ را در مخلوطی از گشنیز تازه، سیر، آب لیموترش، سرکه سیب، روغن زیتون، هالاپینو و پیاز قرمز مرینیت می کنیم.
سبزی ها: اسفناج انتخاب خوبی است، اما گزینه های عالی دیگر هم مانند آرگولا یا سبزی های مخلوط نیز می توانید انتخاب کنید. همه آنها برای هر دستور تهیه سالادی گزینه های عالی هستند!
گوجه فرنگی: اگر عاشق انگور یا گوجه گیلاسی در سالادتان هستید گزینه خوبی است. آنها فقط سطح مناسبی از شیرینی و طعم را به سالاد اضافه می کنند. به راحتی می توانید هر نوع گوجه فرنگی را که در دست دارید، مانند رومای خرد شده یا گوشت گاو خرد شده به آن اضافه کنید.
دانه ذرت: می توانید از ذرت تازه یا کنسرو شده استفاده کنید. ذرت تازه که در ماه های بهار و تابستان تهیه می شوند عالی است، اما شما می توانید از کنسرو آن نیز استفاده کنید. اگر از ذرت کنسرو شده استفاده می کنید، بهتر است ابتدا آن را بشویید و آبکش کنید.
آووکادو: غنی و خامهای است، آووکادو بهترین گزینه برای این سالاد است!
مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ کبابی با لیموترش.

طرز تهیه این دستور سالاد
ماریناد را آماده کنید: همه مواد ماریناد/سس را به غذاساز کوچک اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا تقریباً یکدست شود.
گشنیز تازه، سیر و روغن زیتون را در غذاساز مخلوط کنید.
مرغ را مرینیت کنید: سینه مرغ را در یک کاسه قرار دهید و ۲ قاشق غذاخوری از ماریناد را اضافه کنید. ماریناد باقی مانده (بدون دست زدن به گوشت خام) را در ظرف کوچکی قرار دهید.
در ظرف را بگذارید و در یخچال قرار دهید. مرغ را به مدت ۱ ساعت تا یک شب در یخچال قرار داده و در مواد بخوابانید.
ماریناد گشنیز را روی سینه مرغ خام بریزید.
مرغ را گریل کنید: درست قبل از پختن مرغ، آن را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه بیرون یخچال بماند تا به دمای محیط برسد.
یک تابه گریل یا یک گریل در فضای باز را از قبل روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ را کباب کنید تا به خوبی ذغال شود و دمای داخلی آن به ۱۶۵ درجه فارنهایت برسد.
سالاد را آماده کنید: در همین حین، تمام مواد سالاد را در یک کاسه بزرگ بریزید.
مرغ را استراحت دهید و برش بزنید: پس از پخت مرغ، اجازه دهید استراحت کند و سپس آن را برش دهید و به کاسه سالاد اضافه کنید.
مواد با هم مخلوط کنید: باقیمانده ماریناد را در سراسر سالاد بریزید و به هم بزنید تا با هم به خوبی ترکیب شود. حالا می توانید آن را سرو کنید و از آن لذت ببرید!
نکاتی برای بهتر شدن سالاد

برای تهیه طعم بهتر، مرغ باید حداقل یک ساعت مارینت شود، اما در واقع می توانید مرغ را یک شب در ماریناد بگذارید.
می توانید از ذرت تازه، کنسرو شده یا ذرت منجمد در سالاد استفاده کنید. اگر در فصل تابستان هستید و ذرت فصل دارید، سعی کنید دانه های ذرت را در کنار مرغ روی کباب بریزید، سپس دانه ها را جدا کنید تا داخل سالاد بشوند.
شما می توانید از تهیه این سالاد در تمام طول سال لذت ببرید، با یک گریل در فضای باز در ماه های هوای گرم و یک تابه گریل سرپوشیده در طول زمستان.
این سالاد برای تهیه غذا عالی است! همه مواد را آماده کنید و سالاد را در ۴ ظرف جداگانه تقسیم کنید و ۴ قابلمه کوچک سس سالاد را جداگانه ذخیره کنید.
همچنین می توانید مرغ را تا ۲ روز قبل از برنامه ریزی برای تهیه سالاد خود بپزید. به سادگی، مرغ را گرم کنید یا آن را سرد روی سالاد قرار دهید، هر طور که ترجیح می دهید می توانید آن را درست کنید.
این دستور العمل سالاد را سفارشی کنید
راه های بسیار زیادی وجود دارد که می توانید این دستور غذا را بر اساس موادی که در دست دارید درست کنید. در اینجا چند گزینه خوشمزه وجود دارد:
پروتئین: به جای مرغ، استیک کبابی، ماهی قزل آلا یا میگو را امتحان کنید.
سبزی ها: سبزی اسفناج را با رومی یا مخلوط سبزی مخلوط کنید. کلم پیچ یا آروگولا نیز به خوبی کار خواهند کرد.
سبزیجات: میتوانید سبزیجات دیگری را به مخلوط اضافه کنید، برخی از پیشنهادات شامل سبزیجات کبابی مانند مارچوبه، کدو سبز یا فلفل دلمهای است. کنگر ترشی یا زیتون سیاه نیز یک افزودنی خوب است.
پنیر: اضافه کردن پنیر روی آن بسیار طعم خوشمزه ای به آن می دهد. شما می توانید از پنیر مکزیکی یا چدار رنده شده استفاده کنید.
سوالات متداول
چقدر طول می کشد تا مرغ کبابی شود؟
سینه مرغ معمولی بدون استخوان و بدون پوست ۱۰۰ گرمی باید به مدت ۴ تا ۵ دقیقه هر طرف آن کباب شود.
اگر سینه مرغ شما بزرگتر یا کوچکتر است، باید زمان پخت را بر اساس آن تنظیم کنید. میتوانید این دستور را با قسمت ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست نیز در نظر بگیرید که هر طرف آن حدوداً ۶ تا ۷ دقیقه پخته شود.
آیا سالاد مرغ کبابی گشنیز سالم است؟

سالاد خود با انواع سبزیجات درست می شود و آن را به یک غذای مغذی تبدیل می کند. سبزیجات مواد مغذی مهمی از جمله پتاسیم، فیبر غذایی، فولات، ویتامین A و ویتامین C را فراهم میکنند که فواید بیشماری برای سلامتی دارند.
علاوه بر این، آووکادو یک منبع عالی از چربیهای تک غیراشباع سالم است، که چربیهای خوبی هستند که به کاهش کلسترول، تقویت سلامت قلب و تقویت عملکرد مغز معروف هستند.
آنها همچنین سرشار از ویتامین هایی مانند ویتامین های B، E و K، مواد معدنی هستند و منبع خوبی از فیبر هستند. آووکادو حتی ۶۰ درصد بیشتر از موز پتاسیم دارد. به طور کلی، این سالاد یک مکمل عالی برای رژیم غذایی شما است!
باقی مانده سالاد تا چه زمانی تازه می ماند؟
شما می توانید باقیمانده سالاد را تا ۳ روز در یک ظرف در بسته نگهداری کنید. در صورت امکان، سس سالاد را جدا از بقیه سالاد نگهداری کنید تا سبزی ها کمی بیشتر بماند.
دستور العمل های سالاد سالم تر برای امتحان کردن
سالاد ساده مرغ چینی
سالاد آروگولا مرغ
سالاد سزار کلم مرغ کبابی
سالاد مرغ کبابی مکزیکی
سالاد مرغ جنوب غربی
سالاد مرغ کبابی سانتافه
مرغ کبابی برش خورده گشنیز روی یک سالاد بزرگ سرو می شود.
اگر دستور پختی را امتحان کردید و آن را دوست داشتید، نظرات خود را در بخش نظرات زیر با ما در میان بگذارید. فراموش نکنید که به دستور غذا نیز امتیاز دهید! خوشحال می شویم اگر آن را با دوستان و خانواده به اشتراک بگذارید.
مواد مورد نیاز برای تهیه سالاد مرغ کبابی با گشنیز

۳۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان
ماریناد و سس:
۱ دسته گشنیز
۴ حبه سیر پوست کنده
۱ لیموترش آب شده
۱ قاشق غذاخوری سرکه سیب
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ عدد فلفل قرمز یا فلفل قرمز دانه دار و درشت خرد شده
۱ پیاز قرمز کوچک نازک خلال شده
نمک کوشر و فلفل به میزان دلخواه
سالاد:
۴ فنجان اسفناج
۱ فنجان گوجه گیلاسی نصف شده
۱/۲ فنجان دانه ذرت
۱ آووکادوی بزرگ خرد شده
دستور تهیه سالاد
مواد را داخل غذاساز کوچک بریزید، سپس ماریناد/سس را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا تقریباً یکدست شود.
سینه مرغ را در یک کاسه قرار دهید و ۲ قاشق غذاخوری ماریناد را اضافه کنید. باقیمانده ماریناد را (بدون دست زدن به گوشت خام) در یک شیشه کوچک بریزید و در یخچال بگذارید.
مرغ را به مدت ۱ ساعت تا یک شب در یخچال قرار دهید. درست قبل از پخت، آن را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه داخل آشپزخانه بماند تا به دمای محیط برسد.
یک گریل در فضای باز یا یک تابه گریل را روی حرارت متوسط گرم کنید. سینه مرغ را به مدت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه کباب کنید تا به خوبی ذغال شده و بپزد.
در همین حال، در یک کاسه سالاد بزرگ، همه مواد سالاد را اضافه کنید.
پس از پختن مرغ، آن را روی تخته خردکن قرار دهید و اجازه دهید تا زمانی که آماده شود. برش بزنید و به کاسه سالاد اضافه کنید.
سالاد را با ماریناد باقی مانده از شیشه بریزید. مخلوط کنید و سرو کنید.
نکات تغذیه ای
سرو: ۱ سروینگ | کالری: ۳۸۳ کیلو کالری | کربوهیدرات: ۱۵ گرم | پروتئین: ۲۷ گرم | چربی: ۲۵ گرم | چربی اشباع شده: ۴ گرم | چربی اشباع نشده: ۳ گرم | چربی تک غیراشباع: ۱۶ گرم |
چربی ترانس: ۰٫۰۱ گرم | کلسترول: ۷۳ میلی گرم | سدیم: ۷۸۹ میلی گرم | پتاسیم: ۱۰۲۲ میلی گرم | فیبر: ۶ گرم | شکر: ۴ گرم | ویتامین A: 3193IU | ویتامین C: 36 میلی گرم | کلسیم: ۶۵ میلی گرم | آهن: ۲ میلی گرم