۷ دستور تهیه ی شام رژیمی دلپذیر با مرغ

0 153

جالبی آشپزی با آرام پز این می تونه باشه که در بیشتر مواقع شما می تونید غذای خود را با حداقل مواد اولیه آماده کنید. همینطور این امکان داره که درجه آن را تنظیم کنید و بدنبال کار خود بروید.

زمانی که قصد دارید غذایی سرشار از پروتئین را با آرام پز درست کنید، پیشنهاد می کنیم که بهترین گزینه انتخاب شما مرغ باشد.

به همین دلیل است که ما (هفت حیات) ۷ آموزش تهیه مرغ با آرام پز را گردآوری کردیم که به لطف محتوای پروتئین بالایی که دارند، رضایت و سیری شما را تضمین می کنند.

لیستی که ما تهیه کرده ایم، شامل غذاهایی می شود که می توانید از آن به عنوان غذای اصلی استفاده کنید. یا اینکه کنار غذای اصلی خود آن را سرو کنید.

به ادامه مطالب که شامل آموزش تهیه غذا که بر پایه مرغ است توجه کنید، شما می توانید آنها را با پخت بهتر و آهسته در آرام پز تهیه کنید.

 

۱

 

طرز تهیه سالاد مرغ (آرام پز)

باقیمانده این شام را می توانید برای ناهار مدرسه کودکانتان برای روز بعد آماده کنید.

این دستور غذا از سس مایونز برای شکل گرفتن حالت خامه‌ای غذا استفاده می‌کند، اما این غذا چربی‌های اشباع‌شده بالایی دارد که می‌تواند مقدار کلسترول بد را افزایش داده و برای سلامت قلب خطرآفرین باشد. برای سالم کردن آن و افزودن پروتئین بیشتر، بهتر است نیمی از سس مایونز را با ماست یونانی کم‌چرب جایگزین کنید.

 

مواد لازم سالاد مرغ

 

۱ کیلوگرم سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست

۱/۲ فنجان پیاز زرد خرد شده

۱/۲ فنجان کرفس، خرد شده

 ۱/۲ فنجان آب مرغ با سدیم کم

۱ ۱/۲ فنجان سس مایونز

۱/۲ فنجان انگور قرمز بدون هسته، یک چهارم

۱/۲ فنجان اسپند خرد شده

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۱/۴ قاشق چایخوری فلفل

شوید تازه، اختیاری

افزودنی های اختیاری: سیب خرد شده، زغال اخته خشک، گردو، بادام هندی، بادام، پیاز سبز

برای سرو: نان، کروسان، تورتیلا، پیتا، فنجان کاهو، کراکر، رول

 

آموزش درست کردن سالاد مرغ

 

  1. مرغ، پیاز، کرفس و آب گوشت را در کف یک آرام پز بزرگ با هم مخلوط کنید. به مدت ۳ تا ۴ ساعت یا تا زمانی که مرغ پخته و نرم شود، آن را با حرارت کم بپزید.
  2. مرغ را چرخ کنید و آب آن را بگیرید. اجازه دهید تا با دمای اتاق سرد شود.
  3. مرغ سرد شده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و با سس مایونز، انگور، گردو، نمک، فلفل و شوید مخلوط کنید.
  4. روی کروسانت، تکه نان، کراکر یا برگ های کاهو سرو کنید. از خوردن آن لذت ببرید!

 

۲

 

طرز تهیه مرغ بادام هندی (آرام پز)

این دستور غذا را با برنج قهوه ای و یک سبزی تازه برای یک وعده غذایی متعادل سرو کنید.

 سس سویا سرشار از سدیم است که می تواند منجر به نفخ و احتباس آب شود و حتی ممکن است فشار خون را افزایش دهد. جایگزین سس سویا سنتی با انواع سدیم کم یا آمینوهای نارگیل را در نظر بگیرید.

 

مواد لازم مرغ بادام هندی

۱کیلوگرم سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست (یا ران مرغ) که به صورت قطعات بزرگ بریده شده است

¼ فنجان آرد همه منظوره(آرد ساده)

½ قاشق چای خوری فلفل سیاه

۱ قاشق غذاخوری روغن کانولا

¼ فنجان سس سویا

۲ قاشق غذاخوری سرکه شراب برنج

۲ قاشق غذاخوری سس کچاپ

۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

۱ حبه سیر خرد شده

½ قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده

¼ قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز

½ فنجان بادام هندی

 

آموزش درست کردن مرغ بادام هندی

 

  1. آرد و فلفل را در کیسه بزرگ با هم مخلوط کنید. به آن مرغ را اضافه کنید. سپس مخلوط را تکان دهید تا با آرد کاملاً ترکیب شود.
  2. روغن را در ماهیتابه روی اجاق گاز روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
  3. هر طرف مرغ را حدود ۲ دقیقه سرخ کنید. مرغ را در آرام پز قرار دهید.
  4. سس سویا، سرکه، سس کچاپ، شکر، سیر، زنجبیل و تکه های فلفل را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. روی مرغ بریزید.
  5. اجازه دهید مواد ۳ تا ۴ ساعت روی شعله کم بپزد. بادام هندی را به آرام پز اضافه کنید و هم بزنید. سپس مرغ آماده شده را با برنج سرو کنید.

 

۳

 

طرز تهیه کاچیاتوره مرغ (آرام پز)

توجه داشته باشید که ران مرغ منبع عالی از آهن و روی است.

 گوجه‌فرنگی‌های موجود در این دستور غذایی دارای آنتی‌اکسیدان لیکوپن هستند که به سلامت قلب کمک می‌کند. همچنین فلفل سبز سرشار از ویتامین C است.

 

مواد لازم کاچیاتوره مرغ

 

 ۸ عدد ران مرغ

 سیر ۵ حبه

 ۱ عدد، پیاز متوسط

 ۲ فنجان کنسرو گوجه فرنگی خرد شده

 فلفل دلمه ای سبز متوسط ​​۱ عدد

 فلفل دلمه ای قرمز متوسط ​​۱ عدد

 ۲ عدد قارچ خامی خرد شده

 ۱ قاشق غذاخوری برگ بو

 فلفل قرمز ۱ قاشق غذاخوری

 ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

 

آموزش درست کردن کاچیاتوره مرغ

 

  1. ابتدا مرغ را با نمک مزه دار کنید. یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا با مقداری روغن آووکادو یا روغن زیتون فوق بکر گرم کنید. وقتی تابه داغ شد مرغ را به آن اضافه کنید. هر طرف حدود ۴ دقیقه تا زمانی که کمی قهوه ای رنگ شود و بپزد. همه ران مرغ ها را در یک ماهیتابه قرار ندهید. در صورت لزوم در دو ماهیتابه آنها را سرخ کنید.
  2. سپس مرغ سرخ شده را به آرام پز اضافه کنید.
  3. در همان ماهیتابه ای که مرغ پخته شد، پیازها را اضافه کنید. حرارت را روی متوسط ​​کم کنید. ۵ تا ۸ دقیقه تا زمانی که پیازها نرم شوند تفت دهید. بعد سیر را به مواد اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر تفت دهید. کمی با نمک مزه دار کنید.
  4. پیاز و سیر را به آرام پز اضافه کنید. گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، قارچ، برگ مو و فلفل قرمز را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا مرغ کاملاً با گوجه فرنگی آغشته شود.
  5.  درب آن را بگذارید و بگذارید روی حرارت ۴ ساعت یا ۸ ساعت بپزید.
  6. برای تهیه این غذا، جدا نکردن پوست ران مرغ باعث می شود غذا خیلی چرب شود.

 

۴

 

طرز تهیه مرغ سالسا ورد (آرام پز)

همانطور که می دانید، گوجه فرنگی سرشار از ویتامین و آنتی اکسیدان است.

 این غذا ممکن است فاقد فیبر باشد. برای تهیه کردن این غذا، باید مرغ را به همراه ۱/۲ فنجان لوبیا سیاه که ۷٫۶ گرم پروتئین و ۷٫۵ گرم فیبر سرو کنید.

 

مواد لازم مرغ سالسا ورد

 

  ۱/۲ پیاز سفید متوسط

  ۲ فنجان گوجه فرنگی

  ۲ فنجان سینه مرغ خام بدون استخوان و بدون پوست

  ۱ ۱/۲ قاشق چایخوری زیره آسیاب شده

  ۱/۴ قاشق چایخوری نمک کوشر

  ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده

  ۴ عدد تورتیلا آردی

 

آموزش درست کردن مرغ سالسا ورد

 

  1.  پیاز، گوجه فرنگی و مرغ را به آرام پز اضافه کنید. به مقدار مساوی با کمی زیره آسیاب شده، نمک و فلفل آن را مزه دار کنید. ۱ فنجان آب به آن اضافه کنید.
  2. درجه اجاق گاز خود را روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت ۸ ساعت تنظیم کنید.
  3. گوجه فرنگی ها همه باید له شوند (یا به راحتی با پشت قاشق یا چنگال له شوند) و مرغ باید طوری نرم شوند که در دستان شما از هم جدا شود یا به سرعت بین انگشتان شما خرد شود. شما حتی نباید به یک چنگال نیاز داشته باشید.
  4.  اگر مایع زیاد است (اگر شبیه سوپ شل است)، مرغ را بردارید، آرام پز خود را روی درجه بالا قرار دهید و آن را کم کنید تا غلیظ شود. مرغ چرخ شده را به گوجه فرنگی ها برگردانید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
  5.  تورتیلاها را (یا بین یک حوله مرطوب یا دستمال کاغذی) در مایکروویو به مدت نیم دقیقه بخارپز کرده و سرو کنید.

 

۵

 

طرز تهیه چیلی پنیر خامه ای با مرغ(آرام پز)

شما می توانید این فلفل قرمز خامه ای را با یک وعده سبزیجات یا کنار سالاد خود سرو کنید.

 فلفل قرمز جایگزین بسیار خوبی برای فلفل گوشت گاو است، زیرا همان پروتئین را با کمی چربی‌های اشباع کمتر ارائه می‌کند. برای کاهش میزان سدیم از آب مرغ با سدیم کم استفاده کنید.

 

مواد لازم چیلی پنیر خامه ای با مرغ

 

۲ عدد سینه مرغ منجمد یا تازه

۴۰۰ گرم کنسرو لوبیا سیاه؛ صاف کرده و آبکشی کنید

۴۰۰ گرم کنسرو لوبیا سفید، صاف کرده و آبکشی کنید

۱ پیاز متوسط، ریز خرد شده

۴۰۰ گرم کنسرو ذرت

۳۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده با فلفل سبز، آبکشی نشده

۱ قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز

۱ قاشق چایخوری زیره

۱۴ گرم سس رنچ

۱/۲ سبزی گشنیز؛ خرد شده

۱/۲ تا ۱ فنجان آب مرغ

۲۰۰ گرم پنیر خامه ای (معمولی یا کم چرب)

تزیین اختیاری (اما بسیار توصیه می شود):

مخلوط پنیر مکزیکی، خامه ترش و پیازچه

 

آموزش درست کردن چیلی پنیر خامه ای با مرغ

همه چیز را به ترتیبی که در بالا ذکر شده داخل آرام پز قرار دهید:

 

  1. ۲ عدد سینه مرغ را در کف قابلمه قرار دهید.
  2. لوبیای سیاه و سفید را آبکشی کرده و بشویید (تا زمانی که آب شفاف شود آبکشی کنید). سپس آنها را به قابلمه اضافه کنید.
  3. پیاز متوسط ​​ریز خرد شده، قوطی ذرت، قوطی گوجه فرنگی خرد شده با فلفل سبز را اضافه کنید.
  4. ۱ قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز، ۱ قاشق غذاخوری زیره سبز، ۱ بسته سس رنچ، ۱/۲ سبزی گشنیز خرد شده، ۱/۲-۱ فنجان آب مرغ (بسته به میزان غلیظی که می خواهید) را به آن اضافه کنید و در آخر بسته ۲۰۰ گرمی پنیر خامه ای را روی آن قرار دهید.
  5. درب آرام پز را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۶ ساعت روی حرارت کم بپزید. بعد از ۵ ساعت پخت، پنیر خامه ای را به بقیه مخلوط اضافه کنید. یک ساعت آخر نیز درب آن را ببندید و بگذارید بپزد (اگر این مرحله را فراموش کنید، مخلوط کردن آن در آخر ضرری ندارد).
  6. بعد از ۶ ساعت سینه های مرغ را در یک کاسه متوسط ​​بردارید و با دو چنگال خرد کنید. مرغ باید نرم شود. مرغ را دوباره داخل اجاق گاز قرار دهید و هم بزنید تا مخلوط شود.
  7. روی سیب زمینی پخته شده با پنیر و خامه ترش سرو کنید. همچنین خوردن آن با چیپس ترتیلا یا برنج سفید عالی است.

 

۶

 

طرز تهیه مرغ باربیکیو

این دستور غذا در شب هایی که وقت کافی برای آشپزی ندارید ایده آل است.

از آنجایی که سس های باربیکیو از پیش ساخته شده اند ممکن است سرشار از شکر باشند، به دنبال تهیه گزینه ی کم قند آن در فروشگاه باشید.

 

مواد لازم مرغ باربیکیو

 

۱ کیلوگرم سینه مرغ (حدود ۴ عدد بزرگ) بدون پوست بدون استخوان

۱٫۵ فنجان از سس باربیکیو مورد علاقه خود استفاده کنید

۱/۲ قاشق چایخوری پودر پیاز

۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر

۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

۱ قاشق غذاخوری سس ورسسترشر

۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

برای سرو: می توانید از نان، سالاد کلم و غیره استفاده کنید.

 

آموزش درست کردن مرغ باربیکیو

 

  1. سینه های مرغ را در آرام پز خود قرار دهید.
  2. همه چیز را به جز مرغ را به یک کاسه اضافه کنید و آن را با همزن بزنید تا یکدست شود.
  3. سس را روی مرغ بریزید و بگذارید تا خوب با هم مخلوط شوند. درب آرام پز را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۳-۴ ساعت (من ۳٫۵ ساعت) یا با حرارت ملایم به مدت ۶-۷ ساعت بپزید.
  4. مرغ را در آرام پز با کمک دو چنگال خرد کنید، سپس آن را هم بزنید تا در سس آغشته شود. در صورت نیاز و مقداری نمک و فلفل قبل از سرو به آن اضافه کنید.

 

۷

 

طرز تهیه سوپ مرغ تایلندی(آرام پز)

این دستور سوپ شامل پروتئین، میوه ها و سبزیجات است.

 هویج، فلفل دلمه ای، پیاز، زنجبیل و سیر همگی فواید بی نظیری برای سلامتی دارند. این سبزیجات رنگارنگ فیبر، ویتامین ها و فیتوکمیکال های تقویت کننده سلامتی را ارائه می دهند.

 

مواد لازم سوپ مرغ تایلندی

 

۲ عدد هویج متوسط، خرد شده

فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد، خرد شده

½ پیاز متوسط ​​زرد، خرد شده

زنجبیل به اندازه ۵ سانتی متر خرد کنید

سیر ۴ حبه، ریز شده

۴ قاشق غذاخوری رب کاری قرمز

۲ قاشق غذاخوری سس ماهی

۲ قاشق غذاخوری سس سویا، ساب کوکو آمینو برای پالئو

۱ قاشق غذاخوری شکر خرما

آب مرغ ۳ فنجان

۴ ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست

۲ بطری شیر نارگیل ۴۰۰ گرمی

۱ لیموترش

۲۰۰ گرم ورمیشل برنج، پخته شده طبق دستورالعمل روی بسته (از رشته فرنگی پالئو یا زیر کدو سبز اجتناب کنید)

مواد اختیاری: لیموترش، قارچ تفت داده شده، گشنیز، گوجه فرنگی گیلاس، فلفل سیاه

 

آموزش درست کردن سوپ مرغ تایلندی

 

  1. همه مواد به جز شیر نارگیل، لیموترش و ورمیشل برنج را به قابلمه خود اضافه کنید و آن را هم بزنید. درب آن را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۸ تا ۱۰ ساعت روی حرارت با شعله کم بپزید.
  2. ۲ عدد هویج متوسط، ۱ فلفل قرمز، ½ پیاز زرد متوسط، تکه زنجبیل ۵ سانتی متری، ۴ حبه سیر، ۴ قاشق غذاخوری رب کاری قرمز، ۲ قاشق غذاخوری سس ماهی، ۲ قاشق غذاخوری سس سویا، ۱ قاشق غذاخوری شکر خرما، ۳ فنجان آب مرغ، ۴ ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست در آرام پز بریزید.
  3. ران مرغ پخته شده را جدا کرده و با دو چنگال خرد کنید. مرغ را به قابلمه برگردانید. شیر نارگیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید شیر نارگیل به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه قبل از سرو گرم شود.
  4. ۲ بطری شیر نارگیل ۴۰۰ گرمی
  5. ورمیشل برنج پخته شده را در کاسه سوپ قرار دهید و سوپ مرغ تایلندی را روی آن قرار دهید. روی آن را کمی آب لیمو بریزید و با یک یا همه مواد انتخابی سرو کنید.
  6. ۲۰۰ گرم ورمیشل برنج، مواد اختیاری: لیموترش، قارچ سرخ شده، گشنیز، گوجه گیلاسی، فلفل سیاه

 

تهیه مرغ با آرام پز

شما می توانید صبح ها غذای خود را داخل آرام پز بگذارید و درجه آن را تنظیم و به دنبال کار خود بروید. هنگامی که از سرکار بر می گردیید شام لذیذ و گرم شما آماده شده و دیگر نگران پخته نشدن یا دیر حاضر شدن آن نیستید.

 

ممکن است شما دوست داشته باشید

نظرات خود را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Call Now Button