کلوچه بدون گلوتن کدو حلوایی و چیا سید

0 52

این مافین ها هم به تنهایی، هم با اضافه کردن به آن با یک تکه کره یا با کره بادام عالی هستند.

یکی دیگر از چاشنی های عالی برای امتحان کردن به جای بادام، چیپس شکلات تلخ، مقداری کرن بری یخ زده یا آجیل خرد شده است. میوه های خشک نیز مانند زردآلو یا کشمش عالی هستند.

شما می توانید از روغن دیگری استفاده کنید. روغن زیتون می‌تواند به مافین‌ها طعمی گیاهی بدهد، اگرچه به سختی قابل تشخیص هستند.

می توانید از روغن نباتی نیز استفاده کنید، زیرا طعمی خنثی دارد اما روغن نباتی/کانولا معمولی بسیار فرآوری شده است. اگر می خواهید از روغن نباتی استفاده کنید، در صورت وجود، به طور ایده آل به سراغ روغن آفتابگردان سرد فشرده یا روغن هسته انگور بروید.

مطمئناً، این مافین های کدو تنبل سالم برای منجمد کردن عالی هستند.

فقط اجازه دهید مافین ها کاملا سرد شوند و سپس آنها را در کیسه فریزر یا ظرف فریزر قرار دهید تا ۲ ماه خوب یخ بزنند.

هنگامی که آماده برای خوردن آنها می شوید، ابتدا اجازه دهید یخ آنها ذوب شود یا می توانید آنها را برای حدود ۳۰ ثانیه در مایکروویو قرار دهید.

دانه های چیا با وجود اندازه کوچکشان سرشار از مواد مغذی مهم هستند. آنها منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا ۳، غنی از آنتی اکسیدان هستند و فیبر، آهن و کلسیم را تامین می کنند.

اسیدهای چرب امگا ۳ به افزایش کلسترول خوب کمک می کند که به محافظت در برابر حمله قلبی و سکته کمک می کند.

مافین کدو حلوایی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که می توانیم آنرا برای پذیرایی در شب یلدا درست کنیم، این مافین ها حتی برای دسر و صبحانه وعده غذایی مغذی هستند.  

مافین کدو تنبل کاملاً سالم و بدون گلوتن تهیه می شود! پوره کدو تنبل تازه و چیپس شکلات آن شکل و طعم جذابی به این مافین ها می دهد.

مافین کدو تنبل سالم و شیرین

از این کلوچه‌های کدو تنبل سالم، می توان به عنوان خوراکی مناسبی برای صرف یک میان‌وعده پاییزی استفاده کرد. همچنین به خاطره کوچکی آن صبحانه ای قابل حمل برای آماده کردن خود برای یک روز زیبای پاییزی است. آنها با اینکه شیرین هستند ولی بر قند خون شما تأثیری نمی گذارد.

شما هرگز از خوردن آنها خسته نمی شوید. یعنی به زودی متوجه خواهید شد که آنها برای استفاده بسیار عالی هستند زیرا خمیر کدو حلوایی، کرکی و غلیظ است. زمانی که آنها را در آستر مافین خود می ریزید، خواهید دید که اینها نرم ترین مافین های کدو تنبلی هستند که تا به حال داشته اید!

مواد تشکیل دهنده مافین جو دو سر کدو حلوایی

مواد موجود در این مافین ها جزء بهترین موادها هستند چون هم ساده اند و به احتمال زیاد موادی هستند که از قبل در انبار خود دارید.

ما (گروه هفت حیات) سعی کرده ایم از مواد غذایی استفاده کنم که به مواد شیک یا چیزهایی که قبلاً در خانه ندارید نیاز نداشته باشید.

 آرد جو دوسر – جو دوسر یک غلات کامل است که برای سلامت قلب ما بسیار مفید است. شما به ۲ فنجان آرد جو دوسر نیاز دارید.

پوره کدو تنبل – یا از پوره کدو تنبل تازه استفاده کنید یا مقداری از مواد یک کنسرو اضافه کنید، اما در هر صورت، از ۱ فنجان آن استفاده کنید.

شربت افرا – مافین ها را به طور طبیعی با ۱/۳ فنجان شربت افرا شیرین کنید.

تخم مرغ – اینها یک امولسیفایر هستند، بنابراین از ۲ تخم مرغ بزرگ استفاده کنید.

روغن نارگیل – یا روغن دلخواه دیگر – ۱/۲ فنجان از نوع روغن سالم مورد علاقه خود را ذوب کنید.

جوش شیرین + پودر – ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر را با ۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین ترکیب کنید تا بتوانید پف‌ترین مافین را تهیه کنید.

وانیل – عصاره خالص وانیل طعم دلچسب تر و غنی تری به کلوچه ها اضافه می کند، یک قاشق چای خوری کافی است.

ادویه پای کدو حلوایی – از مقداری ادویه پای کدو تنبل از قبل تهیه شده استفاده کنید تا طعم آنها فوق العاده ای شود – حدود دو قاشق چایخوری کافی است.

چیپس شکلاتی – استفاده از این چیپس های شکلاتی کاملاً اختیاری هستند. اگر می خواهید از آنها استفاده کنید، حدود یک فنجان به آن اضافه کنید.

بهترین مافین کدو تنبل سالم

وسایل مورد نیاز آشپزی

برای تهیه این دستور ساده مافین کدو تنبل به هیچ وسیله آشپزخانه فانتزی نیاز ندارید. قبل از شروع، وسایل زیر را بردارید.

قالب مافین

کپسول کاغذی مافین

کاسه بزرگ

هم بزنید

کاسه کوچک

قاشق چوبی

برای اندازه گیری، به ۱ فنجان، ۱/۲ فنجان، ۱/۳ فنجان، ۱ قاشق چایخوری و ۱/۲ قاشق چایخوری نیاز دارید.

طرز تهیه بهترین مافین کدو حلوایی

درست کردن این بهترین مافین کدو تنبل سالم بسیار آسان است. شما می خواهید با داشتن آرد جو دو سر خانگی که بسیار ساده تر از آنچه به نظر می رسد شروع کنید.

در اینجا به دستگاه آسیاب مجهزی یا فوق العاده ای احتیاج ندارید، شما تنها چیزی که نیاز دارید یک مخلوط کن است!

فقط مقداری جو را در مخلوط کن بریزید و به مدت ۱۰ ثانیه یا بیشتر آن را هم بزنید تا جو دوسر کاملاً ریز و به آرد تبدیل شود.

نکته: همیشه بعد از آسیاب کردن جو، مقدار جو مورد نیاز خود را اندازه بگیرید زیرا بعد از آسیات ممکن است اندازه آن کمی تغییر کند. شما واقعاً به این کلوچه ها نیاز دارید:

اگر از قبل آرد جو دوسر دارید، می توانید این مرحله را رها کنید و مستقیماً داخل مخلوط کن خمیر مافین کدو تنبل بریزید.

آرد جو دوسر را که تهیه کردید کنار بگذارید و تخم مرغ، روغن، کدو تنبل، شربت افرا و وانیل را با همزن بزنید تا خوب مخلوط شوند.

آرد جو دوسر، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و دارچین را در ظرف دیگری مخلوط کنید.

مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. سپس هر ترکیبی که می خواهید اضافه کنید! شما می توانید به آن چیپس شکلات یا گردو به مافین کدو تنبلم اضافه کنید. حتی مقداری از آنها را می توانید روی مافین بریزید.

مایه کیک را در قالب مافین چرب شده بریزید و در صورت تمایل کمی شکلات اضافی و آجیل خرد شده روی آن ریخته و بپزید! آنها را بپزید تا زمانی که به اندازه کافی نرم شود سپس از داخل فر بیرون بیاورید.

نکات دستور غذا

در اینجا سؤالاتی وجود دارد که مردم اغلب در مورد تهیه کلوچه کدو تنبل می پرسند. اگر سوال خود را در این لیست نمی بینید، لطفا آن را در نظرات بنویسید.

چه مواد دیگری را می توانم به این مافین کدو حلوایی آرد جو اضافه کنم؟

می توانید مقداری پودر کاکائو به مافین ها اضافه کنید تا مافین کدو حلوایی شکلاتی درست شود. به جای چیپس شکلات، از شکلات چیپسی سفید استفاده کنید.

آیا باید پودر جو دو سر خانگی را خودم درست کنم؟

این کاملا بستگی به خودت دارد. برخی از افراد دوست دارند با پوره کردن جو دوسر پودر جو دو سر خود را درست کنند زیرا کمتر فرآوری شده است. تهیه پودر جو دو سر خود ارزانتر است، به خصوص اگر جو دوسر پودر شده را به صورت عمده خریداری کنید.

آیا می توانم این دستور غذا را به یک قرص نان سریع تبدیل کنم؟

بله، شما می توانید به راحتی خمیر را در قالب نان آماده شده قرار دهید و نان کدو تنبل سالم درست کنید. شما باید زمان پخت را تنظیم کنید زیرا پخت نان بیشتر طول می کشد.

چرا این مافین کدو حلوایی بدون گلوتن دوست داشتنی هستند؟

چون اینها خوراکی های سالمی هستند و طعم خوشمزه ای دارند. این کلوچه های خوش طعم بدون گلوتن، بدون لبنیات (از تخم کتان استفاده کنید) تهیه می شوند در عوض سرشار از دانه های چیا هستند. این کلوچه ها به عنوان یک خوراکی سالمی هستند که برای شروع روزتان عالی اند.

خوشمزه – لذیذ! این کلوچه های سالم که با ادویه فراوان تهیه می شوند، به طرز ظریفی شیرین و پر از طعم و مزه هستند، و بسیار محبوبیت دارند.

بسیار مافین ها برای مصرف فصل پاییز مناسب اند زیرا از پوره کدو تنبل، ادویه کدو تنبل، و انبوهی از شیرینی های دیگر برای یک مافین راحت و خوشمزه تهیه می شوند.

دستور تهیه مافین آسان. می‌توانید خمیر را در عرض چند دقیقه هم بزنید، سپس به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. دیگر تمام شد!

طرز تهیه کلوچه کدو تنبل سالم

آماده سازی – فر را با دمای ۳۵۰ فارنهایت گرم کنید و قالب مافین را با ۶ کپسول کاغذی پر می کنید.

خمیر خود را درست کنید – مواد تر خود را با هم مخلوط کنید سپس مواد خشک خود را اضافه کنید.

پخت – در ادامه قالب های مافین را با کپسول های کاغذی پر می کنیم، سپس کپسول ها را با مایه مافین پر می کنید. روی آن را بادام خرد شده قرار دهید و به مدت ۲۰-۲۲ دقیقه یا تا زمانی که بافت آن نرم شود بپزید.

سپس آن را بیرون بیاورید و بگذارید خنک شود و سپس سرو کنید.

نکات مهم آشپزی

همانطور که شروع به اندازه گیری مواد می کنید، دو کاسه را بردارید و مواد خشک را در یک کاسه اندازه بگیرید سپس مواد مرطوب را در یک کاسه دیگر اندازه بگیرید. سپس به صورت ساده مواد تر و خشک را با هم اضافه کرده و مخلوط کنید.

مطمئن شوید که تمام مواد تر شما در دمای اتاق نگه داری می شوند.

اگر آرد بادام ندارید، می توانید به جای آن از گندم کامل استفاده کنید، اگر به تهیه این آرد بدون گلوتن اهمیتی نمی دهید. اگر به این بدون گلوتن نیاز دارید، فقط آرد بدون گلوتن بیشتری اضافه کنید.

آرد شیرینی سبوس دار مافین های سبک و کرکی بیشتری به دست می دهد که تا زمانی که خنک شوند، نرم هستند.

حتما از پوره کدو حلوایی استفاده کنید نه از فیلینگ پای کدو تنبل. فیلینگ پای کدو تنبل طعمی کاملا متفاوت دارد.

از جوش شیرین استفاده کنید نه بکینگ پودر.

خمیر خود را بیش از حد مخلوط نکنید زیرا این کار مافین های سفت تری به دست می آورد.

برای تهیه مافین بدون لبنیات می توانید از تخم کتان استفاده کنید.

مافین ها را زیاد نپزید. مافین ها را با خلال دندان تست می کنید و در صورتی که به طور کامل پخته بودند، از فر خارج می کنید و بعد از خنک شدن در ظرف دلخواه بچینید.

تهیه مافین کدو تنبل سالم بدون آرد

نرم، خوشمزه، و با استفاده از مخلوط کن (اختیاری) کار آسان تر نیز می شود. هیچ کس هرگز باور نمی کند که بدون گلوتن، بدون روغن، بدون لبنیات و بدون شکر تصفیه درست شده باشد.

مواد اولیه

۱/۲ فنجان آرد بادام

۱/۲ فنجان آرد بدون گلوتن

۱/۲ فنجان پوره کدو تنبل

۲ قاشق غذاخوری عسل

 3 قاشق غذاخوری شیرین کننده گرانول (Truvia)

۲ قاشق غذاخوری دانه چیا

۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل

۱ قاشق چایخوری ادویه کدو تنبل

۱ قاشق چایخوری دارچین

 2 عدد تخم مرغ

۱/۴ فنجان شیر بادام

۲ قاشق غذاخوری روغن نارگیل ذوب شده

۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱/۴ فنجان بادام خلال شده

۱/۸ قاشق چایخوری نمک

دستورتهیه

فر را با دمای ۳۵۰ فارنهایت گرم کنید. در ادامه قالب های مافین را با کپسول های کاغذی پر می کنید، سپس کپسول ها را با مایه مافین پر می کنید.

در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها، شیر، روغن نارگیل، وانیل، عسل و کدو تنبل را با همزن بزنید تا یکدست شود.

مواد خشک باقیمانده (به جز بادام) را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر تشکیل شود.

کپسول کاغذی را با خمیر پر کنید، روی آن را بادام خلال شده ریخته و داخل فر می گذاریم. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه مافین ها را با خلال دندان تست می کنیم و در صورتی که به طور کامل پخته بودند، از فر خارج می کنیم و بعد از خنک شدن در ظرف دلخواه می چینیم.

نکته

همانطور که شروع به اندازه گیری مواد می کنید، دو کاسه را بردارید و مواد خشک را در یک کاسه اندازه بگیرید سپس مواد مرطوب را در یک کاسه دیگر اندازه بگیرید. سپس مواد خشک و مرطوب را با هم اضافه کرده و مخلوط کنید.

مطمئن شوید که تمام مواد مرطوب شما در دمای اتاق نگه داری می شوند.

اگر آرد بادام ندارید، می توانید به جای آن از گندم کامل استفاده کنید، اگر به تهیه این آرد بدون گلوتن اهمیتی نمی دهید. اگر به این بدون گلوتن نیاز دارید، فقط آرد بدون گلوتن بیشتری اضافه کنید.

آرد شیرینی سبوس دار مافین های سبک و کرکی بیشتری به دست می دهد که تا زمانی که سرد شوند، زیبا هستند.

حتما از پوره کدو حلوایی استفاده کنید نه از فیلینگ پای کدو تنبل. فیلینگ پای کدو تنبل طعمی کاملا متفاوت دارد.

از جوش شیرین استفاده کنید نه بکینگ پودر.

خمیر خود را بیش از حد مخلوط نکنید زیرا این کار مافین های سفت تری به دست می آورد.

برای تهیه بدون لبنیات از تخم کتان استفاده کنید.

مافین ها را زیاد نپزید. آنها را با خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید بیرون بیاورید و سالم بیرون بیاید.

نکات تغذیه ای

کالری: ۲۲۵ کیلو کالری | کربوهیدرات: ۲۷ گرم | پروتئین: ۶ گرم | چربی: ۱۴ گرم | چربی اشباع شده: ۵ گرم | کلسترول: ۵۴ میلی گرم | سدیم: ۱۹۰ میلی گرم | پتاسیم: ۱۹۴ میلی گرم | فیبر: ۴ گرم | شکر: ۷ گرم | ویتامین A: 3255IU | ویتامین C: 0.8 میلی گرم | کلسیم: ۱۳۲ میلی گرم | آهن: ۱٫۹ میلی گرم

ممکن است شما دوست داشته باشید

نظرات خود را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Call Now Button