دستور العمل سوپ کدو تنبل برشته شده آسان

0 28

به عبارت ساده تر، سوپ کدو تنبل یک غذای مناسب برای کاهش وزن است، زیرا می توانید بیشتر از سایر منابع کربوهیدراتی – مانند برنج و سیب زمینی – مصرف کنید، اما همچنان کالری کمتری دریافت کنید. علاوه بر این، کدو تنبل منبع خوبی از فیبر است که می تواند به کاهش اشتهای شما کمک کند

کدو تنبل و سوپ کدو تنبل منبعی از ویتامین ها و مواد مغذی هستند. سرشار از ویتامین A است که به بهبود بینایی چشم کمک می کند. کالری این غذا کم است، بنابراین برای کاهش وزن مزایای زیادی دارد و در عین حال شما را برای مدت طولانی‌تری سیر نگه می‌دارد.

عوامل غلیظ کننده

۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را با ۲ قاشق غذاخوری سوپ کدو حلوایی سرد شده در یک فنجان کوچک هم بزنید، سپس چند قاشق غذاخوری از سوپ کدو حلوایی گرم را اضافه کنید، بعد رب را به قابلمه سوپ اضافه کنید و داخل سوپ آن را هم بزنید.

کدو تنبل میوه‌ای است از خانواده کدو و رنگ آن نارنجی است و در انواع غذاها از آن استفاده می شود. معمولاً اندازهٔ این میوه بسیار بزرگ شود.

بزرگ‌ترین کدو تنبل دنیا وزنی بیش از ۸۰۰ کیلوگرم داشته‌است. کدو تنبل بسیار درشت بیضی‌شکل یا کروی و بیشتر اوقات دمبلی‌شکل است و وزن آن در حالت عادی به ۴۰ کیلوگرم هم می‌رسد که نوع بیضوی آن به خاطر استفاده از تخم آن کاشته می‌شود.

 این میوه به‌دلیل جثهٔ بزرگی که دارد به آن کدو تنبل گفته می‌شود.

طعم کدو تنبل شیرین‌ است و پوست آن ضخیم و گوشتی است. و از آن می‌توان برای تهیه سوپ و یا کیک استفاده کرد. دانه‌های درون کدو تنبل هم خوراکی هستند.

دستور پخت سوپ کدو حلوایی یک غذای گیاهی آسان و راحتی است. همچنین هم سالم و خوشمزه است و هم به عنوان یک غذای جانبی عالی برای خانواده است و از خوردن آن حتماً لذت می برند. زیرا این سوپ پر از طعم های مختلف، سیر کننده، و بسیار راضی کننده است.

این دستور سوپ کدو حلوایی که برای شما در این مقاله آورده ایم بسیار آسان و راحت است. و با مواد ساده پاییزی تهیه می شود. طعم شیرین این غذا بخاطر استفاده از هویج است و بسیار سیر کننده و خوشمزه است.

درست کردن این سوپ بسیار آسان، دلچسب، بدون گلوتن هست و برای گیاه خوران بسیار مناسب است. از این غذا می توان به عنوان یک گزینه غذای راحت زمستانی در بهترین حالت استفاده کرد.

ما(گروه هفت حیات)این دستور سوپ کدو تنبل را بسیار دوست داریم و توصیه می کنیم حتماً آن را به منوی شام هفتگی تان در فصل پاییز اضافه کنید.

دلیل اینکه چرا این سوپ کدو حلوایی را دوست خواهید داشت در زیر آورده ایم:

خیلی خوشمزه است: طعم این سوپ آنچنان دلچسب است که باعث می‌شود، تمایل پیدا کنید که بیش از یک کاسه بخورید. و این خیلی خوب است!

سیر کننده و سالم است: این سوپ کدو حلوایی با موادی که برای قلب مفید است درست شده و برای شما بسیار سیر کننده و سالم است.

درست کردن آن آسان است: در کمتر از یک ساعت، یک دستور سوپ خوشمزه و دلچسب خواهید داشت که حتی بچه ها هم از خوردن آن لذت می برند.

مواد مورد نیاز برای تهیه سوپ کدو حلوایی

کدو حلوایی یا نصف کدو حلوایی نصف و دانه آن جدا شده: بهتر است به جای کنسرو آن، از کدو حلوایی تازه استفاده کنید.

حبه سیر: برای این سوپ از سیر تازه استفاده کنید.

اسپری روغن آووکادو: یا هر اسپری روغن دیگری.

پیاز شیرین پوست کنده و خرد شده

هویج بزرگ پوست کنده و خرد شده

ساقه کرفس خرد شده

پاپریکا دودی: یا پاپریکا ساده.

روغن زیتون: یا هر روغن دیگری که انتخاب کنید.

نمک کوشر و فلفل، به میزان دلخواه.

آبگوشت سبزیجات با سدیم کم خانگی یا تهیه شده از فروشگاه

طرز تهیه این سوپ کدو حلوایی

ابتدا پوست کدوها را جدا کنید و به اندازه های کوچکتر خرد کنید و روی آن را کمی روغن بریزید و نمک و فلفل بپاشید. سپس آن را در فر بگذارید و بگذارید حدود ۳۰ دقیقه بماند.

در همین حین، بقیه سبزیجات را حدود ۵-۶ دقیقه در تابه بپزید. ادویه و آب گوشت را اضافه کنید و بگذارید بجوشد و اجازه دهید چند دقیقه دیگر بپزد.

سپس با استفاده از همزن دستی مواد را از روی حرارت بردارید و آن را پوره کنید. تاپینگ ها را به مواد اضافه کنید و از خوردن سوپ کدو حلوایی لذت ببرید.

سوالات متداول

آیا سوپ کدو تنبل سالم است؟

بله غذایی کاملاً سالم است. همچنین بستگی به این دارد که چه موادی در سوپ کدو حلوایی شما قرار داده شده است. اکثر سوپ های کدو  کاملا سالم هستند و با مواد ساده و تازه تهیه می شوند.

کدو تنبل به طور کلی برای سلامت جسمانی و  قلب شما مفید است. این غذاها سرشار از فیبر، پتاسیم و ویتامین C هستند تحقیقات نشان داده اند که موجب تقویت قلب می شوند و فشار خون را تنظیم می کنند.

دوام سوپ کدو حلوایی خانگی چقدر است؟

اکثر دستور العمل های سوپ سبزیجات یا کدو حلوایی که قبلاً پخته شده اند باید ۳-۴ روز در یخچال باقی بمانند. اگر دوست دارید زودتر کدو خود را نگه دارید، آن را در یک ظرف در بسته قرار دهید و آن را تا ۳ ماه در فریز قرار دهید.

آیا برای سوپ باید کدو حلوایی را پوست کند؟

حتی اگر پوست کدو تنبل یا کدو حلوایی خوراکی است، بهتر است برای تهیه سوپ پوست آنها را بگیرید. این به این دلیل است که برخی از پوست های کدو تنبل ممکن است خیلی سفت باشند و به اندازه کافی خوب پخته نشوند. بنابراین بهتر است آنها را فقط پوست بگیرید.

جایگزین سوپ کدو تنبل

در صورت نیاز می توان جایگزین هایی برای این دستور سوپ کدو تنبل کبابی انجام داد.

کدو تنبل: اگر کدو تنبل تازه ای پیدا نمی کنید، استفاده از کدو تنبل پوره شده اشکالی ندارد، یا می توانید از کدو حلوایی استفاده کنید. در صورت امکان بهتر است از تازه استفاده کنید.

لبنیات: ما در این دستور از ماست یونانی استفاده کردیم. می توانید از خامه ترش سبک استفاده کنید یا برای یک گزینه گیاهی، از ماست نارگیل، خامه نارگیل یا هر ماست بدون لبنیات دیگری استفاده کنید.

مواد اولیه

۱ کیلوگرم کدو تنبل، پوست کنده، خرد شده

۳ حبه سیر

۱ پیاز قهوه ای قهوه ای، پوست کنده، خرد شده

۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون

۳ فنجان (۷۵۰ میلی لیتر) آب مرغ (یا آب سبزیجات برای سبزیجات)

۲/۳ فنجان (۱۶۰ میلی لیتر) خامه

۱ قاشق چایخوری آویشن تازه، ریز خرد شده

نمک

فلفل سیاه تازه آسیاب شده

ظروف آشپزی: ظرف پخت، قابلمه بزرگ، دستگاه مخلوط کن یا غذاساز.

اطلاعات تغذیه ای

در هر وعده

کالری ۱۷۳ کیلو کالری

پروتئین ۲ گرم

کربوهیدرات ۱۴ گرم

چربی ۱۴ گرم

فیبر ۲ گرم

شکر ۶ گرم

این اطلاعات تغذیه ای تخمینی بر اساس ترکیبات عمومی است. این اعداد بسته به اندازه سرو و مواد تشکیل دهنده خاص، مارک ها و مقادیری که استفاده می کنید متفاوت خواهد بود.

فر را از قبل با حرارت متوسط ​​(۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید.

کدو تنبل، سیر و پیاز را در یک ظرف پخت بزرگ ترکیب کنید. روی آن را با روغن چرب کنید.

حدود ۴۰ دقیقه تفت دهید سپس سیر را بردارید و کنار بگذارید. کدو و پیاز را حدود ۲۰ دقیقه دیگر یا تا زمانی که نرم شوند تفت دهید.

سیر تفت داده شده را از پوست آن جدا کنید، سپس سبزیجات برشته شده را با آب گوشت مخلوط کنید تا یکدست شود.

پوره کدو تنبل را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید، روی حرارت هم بزنید تا داغ شود. خامه و آویشن را هم بزنید.

مواد را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

سپس می توانید سوپ کدو حلوایی خود را با نان داغ سرو کنید. در صورت تمایل تخمه کدو تنبل تفت دهید و با مقداری خامه ترش تزئین کنید.

نکات دستور غذا:

خامه – اگر خامه ای در دست ندارید، می توانید آن را با شیر و یک دسته کره جایگزین کنید تا بافت خامه ای مشابهی به دست آورید. خامه به سوپ غنای می بخشد، اما بدون آن نیز هنوز طعم عالی خواهد داشت!

کدو تنبل – سوپ کدو حلوایی بهتر است با انواع خوب و قدیمی مانند کدو حلوایی درست شود. با این حال، هر کدو تنبلی که در دسترس دارید می توانید استفاده کنید – فقط طعم آن کمی متفاوت خواهد بود.

ادویه جات – این دستور سوپ کدو حلوایی هرگز نباید بی مزه باشد – پیاز و سیر مخلوط شده با شیرینی کدو تنبل باید طعمی لذیذ ایجاد کند. اما اگر می‌خواهید کمی موارد را تغییر دهید و طعم بیشتری به آن اضافه کنید، یکی از گزینه‌های زیر را امتحان کنید:

کمی پودر کاری

یک قاشق چای خوری زیره آسیاب شده

۱ قاشق غذاخوری زنجبیل سرخ شده ریز خرد شده

۲ قاشق غذاخوری رب کاری قرمز در روغن تفت داده شده است. اگر از این گزینه استفاده می کنید، سعی کنید خامه را با خامه نارگیل جایگزین کنید تا طعم واقعی تایلندی به غذای شما ببخشد.

پرسش و پاسخ دستور پخت

آیا می توانم این سوپ کدو تنبل کبابی را در ترمومیکس درست کنم؟

کاملا امکان پذیر است! شما همچنان می توانید کدو تنبل و پیاز را در فر تفت دهید و طعم شگفت انگیز را بدست آورید. اما می توانید تمام مراحل دیگر ترمومیکس را انجام دهید.

برای پوره کردن کدو تنبل و پیاز از چه چیزی می توانم استفاده کنم؟

می توانید از مخلوط کن چوبی، غذاساز یا ترمومیکس برای مخلوط کردن سبزیجات استفاده کنید. فقط مطمئن شوید که قبل از انجام این کار مواد کمی سرد شده اند.

چه چیزی را با سوپ کدو تنبل سرو کنم؟

گزینه های مناسبی که می توانید انتخاب کنید عبارتند از: بیکن ترد، کمی خامه، مقدار زیادی نان کره ای خرد شده، پیازچه خرد شده، مقداری خامه ترش یا مقداری پنیر پارمزان رنده شده.

ماندگاری سوپ کدو حلوایی چقدر است؟

می توانید سوپ کدو تنبل را در ظرف در بسته در یخچال به مدت ۳ تا ۴ روز نگهداری کنید. از طرف دیگر، می توان آن را تا ۳ ماه به صورت منجمد استفاده کرد.

آیا سوپ کدو تنبل سالم است؟

بله غذای سالمی است. همچنین بستگی به این دارد که چه موادی در سوپ کدو تنبل شما قرار داده شده است. اکثر سوپ های کدو تنبل کاملا سالم هستند و با مواد ساده و تازه تهیه می شوند.

کدو تنبل به طور کلی برای سلامت شما و قلبتان مفید است. آنها سرشار از فیبر، پتاسیم و ویتامین C هستند که نشان داده شده است که به سلامت قلب کمک می کنند و فشار خون را تنظیم می کنند.

دوام سوپ کدو حلوایی خانگی چقدر است؟

اکثر دستور العمل های سوپ سبزیجات یا کدو تنبل که قبلاً پخته شده اند باید ۳-۴ روز در یخچال باقی بمانند. اگر دوست دارید زودتر کدو تنبل خود را نگه دارید، آن را در یک ظرف در بسته قرار دهید و آن را تا ۳ ماه در فریز قرار دهید.

آیا برای سوپ باید کدو تنبل را پوست کند؟ حتی اگر پوست کدو تنبل یا کدو حلوایی خوراکی است، بهتر است برای تهیه سوپ پوست آنها را بگیرید.

این به این دلیل است که برخی از پوست های کدو تنبل ممکن است خیلی سفت باشند و به اندازه کافی خوب پخته نشوند. بنابراین بهتر است آنها را فقط پوست بگیرید.

سخن آخر

کدو حلوایی به دلیل اینکه در تمام فصل های سال در دسترس نیست بنابراین این سوپ یک نوع سوپ فصلی به حساب می آید. این سوپ مقوی است زیرا از سبزیجات متنوع تهیه می شود و یک غذای خوشمزه و کامل است.

 سوپ خوشمزه کدو حلوایی را می توانید در پاییز و زمستان درست کنید. سوپ کدو حلوایی به دلیل اینکه برای تقویت بدن مفید است می تواند به درمان بیماری هایی مانند سرماخوردگی نیز کمک کند. این سوپ در پایان پخت شبیه به پوره می شود و به همین دلیل برای مصرف کودکان هم بسیار مناسب است. 

ممکن است شما دوست داشته باشید

نظرات خود را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Call Now Button